0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

آموزش اتصال سرویس اختصاصی در سیستم عامل ویندوز

نکات و توصیه های امنیتی قبل استفاده از این روش:

1 .این اطلاعات را در اختیار افراد غریبه قرار ندهید و نسبت به کسانی که با آن ها به اشتراک میگذارید اطمینان داشته باشید.

2 .از این نحوه اتصال جهت استفاده سالم و کاری استفاده نمایید و از هرگونه استفاده به جهت فعالیت های سیاسی خودداری فرمایید.

3 .این یک وی پی ان عمومی با یک هزینه ارزان نیست و تمامی اشتراک ها و سرورهایی که گرفته شده به نام شما یا یکی از آشنایان شماست بنابراین فعالیت هایی که در فضای مجازی انجام میدهید (نه مشاهده محتوا) از طریق آی پی شما قابل رهگیری خواهد بود.

4 .این روش به جهت رفع مشکل شما به جهت اتصال به اینترنت در راستای کسب و کار شما راه اندازی و به شما آموزش داده می شود و هدف از اینکار دور زدن فیلترینگ نیست بنابراین در همین راستا از آن استفاده نمایید.

5 .این یک اتصال پایدار و قطعی نیست و با قطع یا ایجاد اختلال بر روی اینترنت سرورهای ایران یا مسدود کردن سرورهای خارج دچار مشکل خواهد شد.

6 .این یک اتصال بسیار امن می باشد و تمام داده ها در این مسیر رمزنگاری میشود و قابل رصد کردن نیست (بغیر از آی پی اتصال شما که مربوط به سرور است و قابل ردیابی) و در عین حال این اتصال بسیار حساس می باشد و با کوچکترین اختلال ارتباط قطع میشود و باید مجدد وصل شوید.

7 .این آخرین روش اتصال به اینترنت هست و از هیچ گونه نرم افزار فیلترینگ که باعث مسدود شدن آی پی یا سرویس میشود استفاده نمی شود. در صورت ضعیفی کندی یا قطع دائمی راه بعدی اتصال به اینترنت اینترنت ماهواره ای هست.

 

آموزش اتصال در ویندوز:

در ویندوز شما میتوانید با سه روش مختلف از سرویس اختصاصی استفاده کنید، این سه روش با سه نرم افزار مختلف امکان پذیر است که میتوانید به دلخواه از یکی از آنها استفاده کنید. پیشنهاد میکنیم هر سه نرم افزار را در سیستم خود داشته باشید تا در صورتی که یکی از آنها دچار خطا یا باگ شدند بتوانید بدون دردسر از نرم افزار دیگر استفاده کنید.

 

روش اول (اتصال آسان) با نرم افزار Netmod:

روش اول اتصال با نرم افزار نت مد هست که اتصال و تنظیمات آسانی مانند نپسترنت در موبایل دارد اما در برخی از کامپیوتر ها ممکن است گاها با باگ هایی روبرو شود ولی پیشنهاد میکنیم که حتما این نرم افزار را نصب داشته باشید و در صورت بروز خطای نرم افزار از نرم افزاد ثانویه استفاده کنید.

1-نرم افزار netmod را از لینک زیر دانلود و نصب کنید.
برای دانلود از سایت رسمی کلیک کنید.

2- نرم افزار را باز کنید و طبق تصاویر زیر اطلاعات اشتراک خود را در آن وارد کنید:

ابتدا بر روی آیکن ابر کلید کنید و سپس در بالا سمت راست بر روی آیکن + کلیک کنید تا پنجره تنظیمات باز شود.
سپس در فیلد اول نام دلخواه یا نام سرور یا آی پی را وارد کنید.
در فیلد دوم یکی از لینک اتصال های ارسالی را وارد کنید (اگر چند لینک اتصال برای شما ارسال شده، برای هر کدام یک کانفیگ یا تنظیمات مجزا ایجاد کنید).

در فیلد سوم پورتی که در اشتراک شما ارسال شده را وارد کنید.
فیلد چهارم را با نام کاربری اشتراک خود وارد کنید (دقت کنید که نام کاربری به حروف بزرگ و کوچک حساس هست و نباید فاصله یا اسپیس در آن باشد).

در فیلد پنج پسورد یا رمز عبور اشتراک خود را وارد کنید (دقت کنید که پسورد یا رمز عبور به حروف بزرگ و کوچک حساس هست و نباید فاصله یا اسپیس در آن باشد).

بعد از وارد کردن اطلاعات بر روی دکمه Done  بزنید و تنظیمات یا کانفیگ را ذخیره کنید.
همین مراحل را برای سایر آی پی هایی که برای شما ارسال شده اند تکرار کنید و فقط با آی پی دیگر تنظیمات را به همان صورت که در تنظیمات اول ذخیره کردید، ذخیره کنید.

 

در مرحله بعدی بعد از ذخیره اطلاعات بر روی کانفیگ کلیک کنید تا کانفیگ انتخاب شود. نوار کناری کانفیگ در صورت انتخاب به رنگ نارنجی تغییر رنگ خواهد داد.

بعد از انتخاب بر روی آیکن Home یا خانه در سمت چپ برنامه کلیک کنید تا به صفحه اصلی نرم افزار بروید.

در صفحه Home یا خانه بر روی دکمه Use SSH کلیک کنید تا نرم افزار از اتصال SSH برای ارتباط با سرور استفاده کند.
در نهایت بر روی دکمه اتصال با آیکن مثلث یا پلی کلیک کنید تا نرم افزار به سرور متصل شود.
در صورت اتصال پیام اتصال بعنوان یک اعلان در اعلانات ویندوز برای شما نمایش داده خواهد شد.
اگر اتصال برقرار نشد، اطلاعات وارد شده اشتباه است و اطلاعات را مجدد چک کنید.

 

خطا های احتمالی:

اتصال قطع و وصلی مکرر دارد؟

در صورتی که بعد از اتصال قطع و وصلی مکرر دارید یکی از موارد زیر باعث این اتفاق شده است:

1- اتصال بیش از ظرفیت به اشتراک (به طور مثال استفاده از دو دستگاه با اشتراک تک کاربره که در این حالت هر چند ثانیه اتصال دستگاه اضافی را قطع میکند.)
2- عدم پایداری اینترنت (پایداری اینترنت یکی از مواردی است که اتصال SSH بسیار به آن حساس هست. گاها سرعت دانلود بالاس اما پینگ اینترنت شما پایدار نیست یا سرعت در یک لحظه بالاست و در یک لحظه به شدت کاهش پیدا میکند. در این حالت اینترنت خود را تغییر دهید)

3- استفاده یا تلاش برای اتصال سایر فیلترشکن ها. در این صورت بررسی کنید که فیلترشکن دیگری متصل نباشد یا برای اتصال تلاش نکند.
4- استفاده از DNS در سیستم (استفاده از DNS های عمومی، فیلتر شده یا دولتی مانند شکن ممکن است باعث اختلال در اتصال و قطع و وصلی شود. در این حالت DNS های دیگر را تست کنید و یا آن را غیرفعال کنید.)

 

روش دوم با نرم افزار Proxycap:

1- ابتدا نرم افزار را از لینک زیر دانلود و نصب کنید.

نرم افزار در حالت معمول نیاز به لایسنس دارد که ما نسخه کرک شده 64 بیتی را برای شما قرار میدیم. در صورتی که تمایل دارید میتوانید با سرچ نام نرم افزار، نسخه اصلی آن را از سایت رسمی دانلود کنید.

برای دانلود نرم افزار روی این لینک کلیک کنید.

 

2- بعد از باز کردن نرم افزار تنظیمات را طبق تصاویر زیر مرحله به مرحله انجام دهید.

ابتدا در منوی سمت راست گزینه Proxies را انتخاب کنید و بعد در آیکن های بالا سمت راست بر روی آیکن + اولین آیکن سمت چپ را کلیک کنید تا پنچره تنظیمات برای شما باز شود.

سپس در فیلد اول نام دلخواه یا نام سرور یا آی پی را وارد کنید.

در فیلد دوم گزینه SSH را انتخاب کنید.

در فیلد سوم یکی از آی پی های ارسالی را وارد کنید(اگر چند آی پی برای شما ارسال شده، برای هر کدام یک کانفیگ یا تنظیمات مجزا ایجاد کنید).

در فیلد چهارم پورتی که در اشتراک شما ارسال شده را وارد کنید.

تیک گزینه Proxy requires authentication را تیک زده و انتخاب کنید.
فیلد پنجم را با نام کاربری اشتراک خود وارد کنید (دقت کنید که نام کاربری به حروف بزرگ و کوچک حساس هست و نباید فاصله یا اسپیس در آن باشد).

در فیلد شش پسورد یا رمز عبور اشتراک خود را وارد کنید (دقت کنید که پسورد یا رمز عبور به حروف بزرگ و کوچک حساس هست و نباید فاصله یا اسپیس در آن باشد).

بعد از وارد کردن اطلاعات بر روی دکمه OK  بزنید و تنظیمات یا کانفیگ را ذخیره کنید.
همین مراحل را برای سایر آی پی هایی که برای شما ارسال شده اند تکرار کنید و فقط با آی پی دیگر تنظیمات را به همان صورت که در تنظیمات اول ذخیره کردید، ذخیره کنید و در صورت عدم اتصال با کانفیگ پیش فرض، تنظیمات دیگر را انتخاب کنید و آیکن D را در بالا سمت راست نرم افزار بزنید تا کانفیگ انتخابی به صورت پیشفرض یا دیفالت ثبت شود.

در مرحله بعدی در منوی سمت چپ بر روی گزینه Rules کلیک کنید.

بعد در آیکن های بالا سمت راست بر روی آیکن + اولین آیکن سمت چپ را کلیک کنید تا پنچره تنظیمات Rules برای شما باز شود.

ممکن است ظاهر این پنجره برای شما متفاوت باشد اما در پنجره به دنبال گزینه Resolve name remotely بگردید و تیک آن را بزنید و این گزینه را فعال کنید.

بعد از فعال کردن تیک، بر روی دکمه OK کلیک کنید تا تنظیمات ذخیره شود.

 

بعد از اعمال تغییراتی که پشت سر گذاشتیم، بر روی آیکن پروکسی کپ در تسکبار کلیک راست کنید و برای فعال کردن آن بر روی Enable Proxycap کلیک کنید.
برای غیر فعال کردن پروکسی کپ هم همین کار را انجام دهید و گزینه Disable Proxycap را بزنید.

 

 

برای بررسی اتصال مجدد بر روی آیکن پروکسی کپ در تسکبار کلیک راست کرده و گزینه Status and Logs را کلیک کنید.

در پنجره باز شده بر روی پنجره SSH Tunnels کلیک کنید و در صورتی که مثل تصویر زیر نام کانفیگ یا تنظیمات به همراه سایر اطلاعات نمایش داده شود، اتصال شما برقرار شده است.
نکته: اگر اتصال ضعیف باشد همچنان در این قسمت اطلاعات نمایش داده میشود اما ممکن است فکر کنید اتصال شما قطع شده است. پروکسی کپ در هر شرایطی تلاش میکند تا اتصال برقرار باقی بماند.
تنها در صورتی که در این قسمت اطلاعات را مشاهده نکنید اتصال شما قطع شده است.
همچنین برای بررسی بهتر میتوانید به مقادیر Sent و Received دقت کنید و اگر ترافیک رد و بدل شود اتصال شما مشکلی ندارد. (اگر سرعت آن چند کیلو بایت بیشتر نشود اینترنت خود را بررسی کنید و اگر مشکلی وجود نداشت از نرم افزار نت مد استفاده کنید)

 

در نهایت تنظیمات شما در صفحه اصلی نرم افزار پروکسی کپ چیزی شبیه به تصویر زیر باید باشد.

 

 

روش سوم با نرم افزار Putty:

آموزش این نرم افزار به زودی تکمیل می شود.